Uvjeti poslovanja

Svako korištenje materijala sa web stranice www.fitka.hr podliježe niže iznesenim uvjetima:

Dokumenti publicirani na www.fitka.hr ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web site-u navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje  Fitka portala.

Ovaj web site daje općenite informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz tjelesnu spremnost, sport i zdravlje. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.

Fitka će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web site-u bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici Fitka portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. Fitka ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.fitka.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. Fitka pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ovaj web site sadržava informacije trećih strana i linkove na druge site-ove na Internetu nad kojima Fitka nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. Fitka ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14 i 110/15) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u na e-mail adresu:

info@fitka.hr

Pri tome ćemo Vam bez odgađanja potvrditi primitak prigovora.
Na prigovore podnesene u pisanom obliku ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Molimo da u svom prigovoru navedete:

  • Ime i prezime (ili naziv tvrtke)
  • Adresu za dostavu odgovora

Podaci o proizvodima

Ponuda proizvoda na www.fitka.hr te svi podaci o proizvodima; opisi, cijene i fotografije, prikazani su u najboljoj namjeri kako bi što vjernije oslikale proizvode kupcu. Opisi proizvoda, specifikacije i cijene podložni su tehničkim i tipografskim pogreškama, bugovima i slično. Fitka zadržava pravo raskinuti ugovor u slučaju očiglednih neispravnosti podataka. Fotografije proizvoda su informativne prirode te ne moraju odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, što se posebno odnosi na razlike u percepciji boje kupaca i postavki monitora.

Uvjeti prodaje

Prodaja proizvoda sa www.fitka.hr je moguća samo na području Republike Hrvatske.

Kako bi narudžba bila važeća, minimalna starosna dob kupca je 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i istinitost podataka navedenih u obrascu za naručivanje. Fitka zadržava pravo na promjenu uvjeta prodaje bez prethodne najave.

Naručivanje u online trgovini

Naručivanje se obavlja putem web košarice ili e-mailom (info@fitka.hr) 24h na dan, 7 dana u tjednu. Naručivanje putem web košarice vrši se dodavanjem proizvoda “U košaricu”. Kada je završen odabir proizvoda klikom na “Dovrši kupovinu” pojavljuje se obrazac za narudžbu koji prikuplja osnovne podatke o kupcu, načinu dostave i plaćanju. Nakon potvrđivanja, potvrda narudžbe se šalje na e-mail adresu koju je kupac naveo u obrascu za narudžbu.Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku zaprimanja narudžbe elektroničkim putem.U slučaju kada kupac odabere plaćanje unaprijed, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku zaprimanja potvrde o uplati. Ukoliko kupac ne plati narudžbu u roku 3 radna dana, ugovor postaje nevažeći i narudžba će biti otkazana, a naručeni proizvodi odrezervirani.

Izrada plana prehrane

Kupac/klijent se obvezuje dostaviti točne i istinite tražene podatke vezane uz prehrambene i životne navike u svrhu izrade plana prehrane. Traženi podaci služe jedino i isključivo za izradu individualnog plana za klijenta i neće se koristiti ni u jednu drugu svrhu. Nakon dostave prve verzije individualnog plana, klijent ima pravo tražiti izmjenu plana u roku od  7 dana od dostave ukoliko za to navede opravdani razlog. Fitka se obvezuje dostaviti izmjenjeni plan prehrane u roku od 5 dana od zatražene izmjene ili za isti napraviti povrat novaca.

Cijene

Sve cijene izražene su dvojno u eurima (€) i kunama (kn) prema fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 kuna. Istaknute cijene u internetskoj trgovini vrijede za kupnju putem interneta. Oslobođeno PDV-a temeljem članka 90. Zakona o PDV-u.

Promotivne akcije

Promotivne se akcije ne odnose na postojeće narudžbe i ne mogu se kombinirati s ostalim akcijama i popustima.

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je plaćanjem unaprijed internet bankarstvom ili općom uplatnicom (u banci, pošti ili FINI)

FITKA, obrt za usluge, vl. Maja Jakovinac, Samobor, Ivana Perkovca 83 IBAN  HR6324020061140327984