Fitka plan 7

Vjerujem da često negdje čuješ ili pročitaš kako je za dobru liniju i zdravlje potrebna pravilna prehrana.

No, što znači pravilno se hraniti? Balansirana prehrana prije svega znači svakodnevno unošenje dovoljnih količina nutrijenata u naše tijelo. Takva prehrana ne mora biti niti skupa niti komplicirana, već zahtjeva samo malo znanja i snalažljivosti.

Međutim, važno je znati da nismo svi jednaki. Namirnice i određeni način prehrane koji odgovara tvojoj prijateljici, ne znači nužno dobre rezultate i kod tebe. Tu nastupam ja s FITKA tjednim jelovnikom koji u potpunosti individualiziram tvojim potrebama.

 

Kako izgleda proces izrade tjednog jelovnika?

Najprije ću te upoznati jer želim čuti tvoje potrebe i ciljeve.
Nakon toga ću procijeniti tvoje stanje i ispitati kakve namirnice voliš i možeš nabaviti. Tek tada ću za tebe izraditi jedinstveni tjedni jelovnik koji odgovara tvojim potrebama.

AKCIJSKA cijena izrade tjednog jelovnika u skladu s tvojim stanjem, potrebama i ciljevima je 150 kn.

 

Ako mi želiš postaviti dodatna pitanja ili naručiti svoj tjedni jelovnik, ovdje me možeš kontaktirati.

Kontaktiraj me

Zaljubljena u pokret i zdravu prehranu. U više od 10 godina rada sa različitim predivnim ženama rasla sam i educirala se u tri polja koja će se nekima činiti posve nepovezanim. Ekološka proizvodnja hrane, nutricionizam i fitness. Osobno smatram ta polja savršeno povezanima; jer bez kvalitetnih namirnica nema kvalitetne prehrane, a bez kvalitetne prehrane zasigurno nema ni fitnessa.