Fitka plan 30

Razlozi koji te navode da doneseš odluku koja će p(re)okrenuti tvoj život mogu biti različiti. Često je to zdravlje, ali ponekad može biti i nešto vrlo jednostavno – želiš pokazati svoje tijelo na plaži ili ti je dojadio osjećaj bespomoćnosti kada se penješ po tih nekoliko stepenica do svog stana.

Bez obzira na to koji je tvoj razlog i tvoj cilj, pomoći ću ti da odabereš najbolji način kako doći do njega i putem ću te rado voditi.

FITKA plan 30 obuhvaća nekoliko analiza:

  • analizu tijela pomoću dijagnostičke vage TANITA RD-545: određivanje tjelesne težine, određivanje udjela masnog tkiva u ukupnoj tjelesnoj masi, ocjenu visceralnog masnog tkiva, određivanje udjela vode u ukupnoj tjelesnoj masi, određivanje mišićne tjelesne mase, procjenu koštane mase, ocjenu fizičkog stanja, određivanje metaboličke starosti organizma, BMI – određivanje indeksa tjelesne mase, BMR – određivanje potrebne energije (kcal) za bazalni metabolizam, segmentalnu analizu mišićne mase ruku i nogu, segmentalnu analizu masnog tkiva trupa, ruku i nogu
  • analizu inicijalnog fizičkog stanja
  • analizu dosadašnjih prehrambenih navika
  • izradu 14-dnevnog plana prehrane prema utvrđenim individualnim potrebama i ciljevima
  • popis za kupnju namirnica
  • savjetovanje, podršku i redovitu “provjeru” napredovanja
  • preporuku i plan fizičke aktivnosti prema individualnim potrebama i ciljevima
  • mjerenje rezultata nakon 30 dana

Cijena izrade FITKA plana 30 u skladu s tvojim stanjem, potrebama i ciljevima je 450 kn.

Ako mi želiš postaviti dodatna pitanja ili naručiti izradu svog FITKA plana 30, ovdje me možeš kontaktirati.

Kontaktiraj me

Zaljubljena u pokret i zdravu prehranu. U više od 10 godina rada sa različitim predivnim ženama rasla sam i educirala se u tri polja koja će se nekima činiti posve nepovezanim. Ekološka proizvodnja hrane, nutricionizam i fitness. Osobno smatram ta polja savršeno povezanima; jer bez kvalitetnih namirnica nema kvalitetne prehrane, a bez kvalitetne prehrane zasigurno nema ni fitnessa.